14.11.2012

→ "i'll be rudy too... because, i am."

 
 eka kuva edustaa sitä että kirjat on ihania. toka kuva taas kuvaa, no, mua. kolmas kuva kertoo että pimeessä on kiva olla, pienellä valaistuksella, jipii. neljäs kuva taas kertokoon sateen ihanuudesta. okei, onhan se vähä inhottavaa, ku taivas repeilee johonki juhlavaatteisiin, mut siis tarkotinkin et sateen ropina jotain ikkunalautaa vasten ja suklaata ja viltti ja on lämmin ja on ihana olla sisällä. juu. ja toi viimenen kuva edustaa mun huonetta yhden seinän puolesta, hALUUN SUURKAUPUNKIIN YHYHYY JA MUN KAUPUNKITAPETTI KERTOO MILJARDISATATUHATTA JUTTUA MUSTA. 

mitäs muuta? emmä tiiä. saksalaisii leipii ja kakkuja, tulevia kokeita ja pitäis opiskella, gifien tekemistä ja normielämää sisäoppilaitoksessa mwah. mitäpä teille?
♥ ja hei, jos tunnistit tv-sarjan tosta otsikosta niin really great, koska se on ehkä ihanin brittiläisteos ikinä ja rudy on ihana. joo, okei, ehkä mä nyt teen jotain järkevää kuten vedän jonku dumlepatukan namnam. okei moikka!

4 kommenttia:

 1. Toi kaupunkiseinä on kyllä älyttömän ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! voin ottaa siitä kyllä vähän parempiaki kuvia jos haluutte nähä? :---))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. iha älyttömän lahjakkaan kira poutasen katso minua! teen poutasesta kirjailijakansionkin ja tän jakson kirjatehtävän, koska, no, se vaan on ihan mahtava!

   Poista

sanotaanko vaikka niin, että jokaikinen kommentti saa mut hymyilemään. kiitos ♥ :---)